ny morgon, nya tag!

God morgon!  Då har man varit igång och jobbat hela morgonen och mer skall det bli! Slutar 19:00 ikväll. Ni som vet vad tivedstorp är vet också vad avkoppling är, att det finns ställen det kommer 100 tals personer om dagen till och det fortfarande är lika tyst som i den djupaste skogen, det är härligt!
Har frukost servering idag och gästerna anlände nyss.
Bilden är tagen utanför frukost serveringen

Kvinno-Em på ullevi

Att kvinno-em spelas har väll ingen missat? Sån hype som det varit runt det dom senaste dagarna. Jag tycker att landskamper i sig är lite tråkiga eftersom att jag är mer av en klubb människa, som gör att landskamper blir tråkiga då man i min åsikt enbart kan hålla på enskilda människor och spelare.  Nej sånt är inget för mig. Att det vuxit  sig större med tiden. Men att det Spelas på ifk Göteborgs hemmaplan vilket gör att ifk måste flytta sitt europa spel till olympia (Helsingborg) är ganska dåligt, men det är roligt att det vuxit sig större. Tråkigt med klack "neutral". En klack är ju till för att stötta det lag man håller på, och inget för folk som går på fotboll någon gång ibland. 
Kommando bryggan 2013, ifk göteborg. 

Tillbaka på nytt med ny energi!

Tjenare tappra läsare!
jag har varit inaktiv en hel del det senaste seklet, och det bara efter 3 inlägg så nu är jag tillbaka och hoppas på att mina läsare inom en snar framtid hittar tillbaka till bloggen.

för er som undrar vad det är för en filur som skriver här så heter jag Simon Emanuelsson, jag är bosatt utanför orten Alingsås, jag tog studenten den 5 juni och letar jobb som aldrig förr. Min flickvän kanske gör något gäst inlägg någon gång när hon känner för det. Bloggen i sig kommer att handla om dagsaktuella händelser, vad jag gör på min enorma fritid och sport, i begränsad upplaga.

Sist men inte minst så skulle jag vilja be om en liten tjänst och det är att ni som läser kanske kan länka vidare ifall ni känner att detta kan bli en intressant läsning även för er. Tack på förhand!
 
jag kommer även att rätta till designen såfort jag komer hem, vilket borde bli på lördag!

/Simon