Upplopp efter upplopp..

upplopp efter upplopp, nu får det fan räcka!
Att hänga ut folk på nätet är fel men tro fan att det är ännu större fel att jaga en männsika i stan, ryck på axlarna va fan. Sen att det startar upplopp på upplopp är ännu värre, det värsta av allt idag är att dom brände en sverige flagga, vad fan är detta? Det är allt annat än om instagram nu iaf, jävla rasism är vad det är! vad hände med polisinsatsen som finns mot fotbolls supportrar, där våld brukar av polisen. In och kör samma sak här konstapel! Upplopp som upplopp, männsika som männsika. Gamal som ung!
Hoppas fan någon kommer och tar er!
 
/Simon

Hjälp mig att få besökare!

350 besökare idag, hjälp mig att komma upp till 500 besökare idag!

Hjälper ni mig med det så kommer jag att lägga upp något som förklarar lite mer om vem jag är som person, vad som jag anser värt att leva för! så kom igen nu alla. Dela, sprid och prata om!
 
Iallafall som ni kanske märker på blogginlägget så har jag väldigt tråkigt idag, mest sitta och spela. Så jag jobbar på att få igång lite PR på bloggen så att den sprider sig innan säsongen för blåvit drar igång på riktigt, kommer evenutellt fixa lite schysta snack med spelar och tränare säsongen 2013. Men självklart kommer jag att forsätta skriva dom dagsaktuella händelser!
 
/Simon

Ny design, och frukost

Äntligen nästan helt klar med den nya designen som blevl ite livligare. Tog mig en stund att lista ut vad jag skulle ändra på för att få i ordning det hela, men nu verkar det funka som jag vill iaf! Frukosten består utav 3 mackor med köttbullar på, snabbt, enkelt och gott. Hoppas alla får en bra dag. Mina planer för dag är att hålla mig hemma, bryta mig in i min fantasi och spela antagligen hela dagen. tack för att du läste! / Simon

Upplopp på upplopp

Hejsan!
 
Nu ska dom snart köra igång yttligare ett upplopp i göteborg, klockan 11:00 framtidsgymnasiet. Andralånggatan 15 järntorget. Någon måtta får det väl vara? Visst att det skapats en ny grupp men lägg ner upploppen!
 
Iaf, tog bort mitt inlägg igår då jag ansåg att det inte var särsklit bra inlägg. Mycket dåliga parareller men antar att det va tröttheten som slog till. Sitter iallafall här nu och tänkte jag ska försöka formulera ihop något hyffsat bra iaf.

Upploppen igår fick ju en oväntad vändning. vet inte hur länge dom höll på med sina små hyss. det jag skrev om att polisen inte borde blanda in supportrar drar jag tillbaka samt min dåliga pararell med att skilja på supportrar och upplopp, tror den gick och misstolka ganska så grovt.
 
Jag skrev  "Supportrar som ni vill kalla "hulliganer" är iaf med på att slåss, vi slår inte oskydliga individer". Med detta menar jag att det finns folk som går på fotboll, slåss för sitt lag, sina gator osv men absolut inte att jag är någon som helst sorts huligan på något sätt, vill inte vara det och kommer aldrig bli det. med "vi" menar jag supportrar i våra led, medias snetolkning på att alla supportar är huliganer och våldsamma.

Tack för mig och för din tid
/Simon

En vecka med röra är över!

Hejsan!
 
Äntligen är det lite ordning på nerevåningen här hemma, köket är nästan helt klart!
 
Såg att min underbara flickvänn gjort ett smyginlägg, helt varm i hela kroppen efter det. Hon är bäst!
.

Köket är på plats och blänker där det ska, sitter på rummet ikävll och funderar på vad som kommer att hända dom närmaste dagarna, har kommit fram till att det kommer bli ytterst intressant! Kommer skriva mera imon om vad som händer dom närmaste dagarna och hur det ser ut kring jul, mellandagarna och nyår! Ha det bra mina läsare! hörs i morgon underdagen.
 
/Simon

Smyginlägg

Tänkte bara göra ett smyginlägg och berätta för alla där ute att jag verkligen ÄLSKAR Simon
över hela mitt hjärta. På Torsdag har vi varit tillsammans i 7 månader och de har varit de
bästa månaderna i mitt liv! Du får mig alltid glad när jag är ledsen, du får mig alltid att skratta
och du är så varm och go!
DU ÄR BÄST! ♥
Kramar & pussar din Amanda!
 

God morgon!

God morgon!
 
Hur ska man kunna hitta motivation till att gå till skolan en dag som denna? helt ärligt? Det är mörkt ute, det är säkert kallt, jag är sjukt trött... Tror att den ända typen av motivation till at gå till skolan idag är att jag har ett prov som jag verkligen måste vara med på, för att inte få IG i en kurs... Visst skulle jag kunna göra provet efter jullovet men lika bra att få det överstökat antar jag..
 
Iaf, idag vet jag inte vad jag ska hitta på, åka in till skolan med 06:20 bussen så kommer jag förhoppnings vis i tid till skolan, börjar 08:30. Hoppas så innerligt att killarna som gav mig ett mordhot igår blir avstängda idag, så att man slipper se dom i skolan.
 
Kommer inte på så mycket att skriva just nu, men istället för att det skulle eka tomt så fyllde jag på med lite strö text, hoppas ni har de bra!
Är det något ni undrar över så får ni gjärna fråga något! jag svara på gjärna på frågor!
 
/Simon

Vilken dag, vilken röra...

Mina kära läsare, nu ska ni få höra den sjukaste historian ni läst tror jag om inte så är det den barnsligaste.
 
Jag och två kompisar i skolan skulle gå ut och köpa en daim, på vägen ner så trampar min kompis på en mandarin och säger "ååh walla, jag trampa på en mandarin" ... Vilket ett gäng somalier hör och får då försig att vi försökt att imitera vad dom sa på sitt spårk precis innan. Jag och mina kompisar börjar gå ner för trappan då en av dessa killar som förmodligen är somalier, kommer ikapp och börjar fråga varför vi imiterade dom, vilket vi själkvar inte gjorde. Vi skrattade och tyckte det va skoj att han trampa på en mandarin. Men killen som tyckte att vi imiterade deras spårk sa att vi är rasister för att vi skrattade strax efter att dom sa nått. Iallafall så kommer hela duskitionen till ett slut där killen säger "Om ni skrattar igen så dödar jag er". Vilket blir mordhot, så vi går till rektorn och säger till om detta hotet som jag tar på högsta seriösa nivå, då jag inte har haft med killen att göra innan. rektorn tar mig en min ena kompis åt sidan och säger "Om ni inte är helt 100 på att detta är ett seriöst hot så har jag ett viktigt möte".
 
 
Min slutsat blir utav detta :
 
Vi är rasister för att vi försökte prata deras spårk, och detta grundar dom utan någon som helst form av bevis. Vi kan alltså här utgå ifrån, att dessa personer som inte kan prata svenska ordentligt är rasister då det är diskriminerande på hög nivå...
 
 
tack för att du läste detta, ville bara skriva av mig.
 
/Simon

fanskampen - musikhjälpen

härligt att se så många engagerade supportrar runt om i landet som skänker pengar för barn i slumen som inte har rent vatten att dricka. det är sånt här som väcker hopp om mänskligheten. Men nu tänkte jag rikta kritik till mig själv och andra blåvita supportrar. Det skramlas pengar varje match och det blir låga resultat varje gång nästan. men nu när det är juletider å musikhjälpen å tycker jag att vi alla borde kunna skänka mera pengar till mera tifon och bidra till en bättre inramning utav våran borg, vårat slott kalla det vad du vill, jag menar Ullevi! påtal om fotboll och insamling. säsongen 2013 drar igång med en borta match emot folket på ön, BK häcken. skulle vara underbart att se en marschering ifrån Poseidon till Rambergsvallen och gå över bron. sjunga, bränna bengaler. vara sjukt visuella. flaggor, banderoller och sång. En för alla, alla för blåvitt.tack för att du läste /Simon

Pendla till en av dom bästa platserna som finns

Bilden är tagen under någon resa till eller ifrån göteborg i sommras
 
God morgon!
 
Idag ska jag och Amanda åka hem till henne, välrdens bästa ställe. Att sätta sig på bussen och tåget är kanske inte alltid det roligaste man kan göra men tillsammans kan man alltid ha skoj, jag och Amanda brukar kolla på film i telefonerna eller lyssna på musik och snacka skit. påtal om att pendla så skulle jag åka ifrån göteborg till alingsås och missade första tåget med 1 minut, hade helt glömt att dom har bytt tåg tider. Så jag fick glatt stå där på perongen och vänta på nästa tåg som gick först efter en halvtimme trodde jag, tåget blev inställt och woops så hade jag väntat i 1 timma istället för 30 minuter, iallafall så kommer tåget iväg i nästan rätt tid och direkt vid första stationen så kommer ett medelande "Tyvärr har vi fårr ett tekniskt fel och måste fixa det innan vi kan åka vidare, det tar bara någon minut" okej tänkte jag, det går väl fort men tiden rinner på och vi har stått där i 15 minuter innan vi kommer iväg, med detta sagt så är jag 45 mintuer försenad på en 40 minuters resa, men så börjar tåget rulla efter 15 minuters stilla stående till nästa station för att för andra och sista gången lämna ett medelande "Tyvärr har vi en dörr som inte går att stänga, vi försöker fixa det så snabbt vi kan så vi kommer iväg" samma visa här som stationen innan och vi blir yttligare 15 minuter sena. Bra jobbat västtrafik! Tack för en underbart världelös och kass resa!
 
Iallafall tillbaka till topic, med det som jag skrev innan nu sagt, så ska jag snart duscha, klä på mig och sedan åka hem till min älskling (amanda) för att tillbringa min söndag där, ser dock inte fram emot tågresan. Men man får ta det med en nypa salt, säger dom att man ska vara framme 16:20 så får man väl räkna med 17:20.
 
Tack för att du läste /Simon

Fotboll ur en supporters perspektiv

Fotboll ur en supporters perspektiv.
 
Att kolla på fotboll kan vara något utav det som exalterar mig mest, att se sitt favoritlag plocka poäng av andra, spela sig fram och att få fira mål men många glömmer vad som finns runt fotbollen. Gemenskapen som finns runtom ett lag, med supportrar som håller om varandra, stöttar sitt lag och varandra i med och mot gång, kör på som aldrig förr när det inte finns något kvar att kämpa för enligt många. Men som supporter finns det alltid något att kämpa för, stoltheten i klubben! I allt för många fall glömmer många bort stoltheten att bära sitt lags färger. För mig finns det inget bättre än att få bära blåvita färger till match men att bära sina färger så gott som varje dag, att alltid stå för sin åsikt och att alltid hålla sina egna om ryggen, varje dag. Det är något som alla skulle vara med om, oavsätt lag.
 
Fotbollen ur en supporters perspektiv är något mycket mera än vad många tror, folk som inte är engagerade inom fotboll vet verkligen inte vad det innebär att träffa sina vänner innan match. Att fira mål, segrar och sörja vid förlust. Att komma in till puben där alla sitter, bli hälsad på med respekt att marschera till matchen och sjunga allt man har, det mina vänner och läsare är det som gör fotbollen till vad den är. Så vad ni än gör innan ni kritiserar en supporter igen, ta reda på vad personen offrat för sin klubb, sina vänner och sina nära och kära. För vad ni anser som en värsting är ofta en väldigt snäll person.
 
Nu byter jag ämne lite grann, till något som heter pyroteknik.
 
Pyroteknik på läktare är något som alla borde acceptera och visa respekt till, en bengalbränning på läktaren i början av en match är en stämmnigns höjare och det säger spelarna själva, tänk er att kliva ut i eran borg där ni ska spela och förväntas att vinna, prestera och samtidigt som tankarna går igenom huvudet så kollar du upp på era supportrar som engagerar sig, lägger ner sin egen ekonomi för att det ska bli visuelt, och höras att vi är där i med och mot gång. Tänk er då känslan att vid avspark höra som i mitt fall hade blivit "Café olivedal där bildades vårt lag, ååh heja änglarna" studsa på betongen på andra sidan ullevi samtidigt som det bränns och du hör hur sången stiger drastiskt.
 
tack för att du läste // Simon

Första inlägget på bloggen

Hejsan!
 
Idag startar vi upp denna bloggen för att vi vill kunna dela med oss om vad vi varit med om och vad vi kommer vara med om. Vi kommer främst att skriva om vad vi gör på fritiden, med eller utan varandra och evenutellt att vi kommer skriva hur vi löser våra "kärleks"problem, hur vi löste senaste bråket och självklart kommer vi att svara på eventuella frågor!
 
En snabb checklista på vad vi kommer att skriva om i februari och mars månad.

I februari drar det igång på allvar nästan, iallafall för oss som är fotbollsintresserade. ifk göteborg får spela sina tränings matchen och i början av mars så kommer även Svenska Cupen igång! Spännande!
utöver fotbollen ska vi hinna med att skriva om nyår, jul och utlandsresor!
 
hoppas ni fick en liten inblick i vad som kommer att skrivas om
 
PS. Vi kommer nog använda bloggen lite för att skriva av oss om vissa saker med.
 
Ha de bra!